Vegalicious snack Veggie Peggy

Vi älskar snacks! Det gör väl du med? Vi älskar också vår planet och alla som bor på den. Därför gör vi snacks som är schyssta – alltid veganska och alltid ekologiska.

För oss är det också självklart att schyssta grejer och god smak hänger ihop. Vi har därför laddat våra snacks med grymma smaker alltid med naturliga råvaror – för alla som vill snacksa loss på ett schysst sätt.

We’re vegan. We’re delicious. We’re Vegalicious!

Alla våra produkter är certifierade av Vegan Society! Det här betyder att när du väljer Veggie Peggy, så vet du att det du äter är helt fritt från animaliska ingredienser. Vi använder pektin istället för gelatin i vårt godis och vår ljusa choklad är gjord på ris istället för mjölk. Våra snacks är alltid helt fria från mjölkprodukter.

Vi finns för dig som vill vara säker på att det du äter är bra och för att du, djuren och naturen ska må bra. Veggie Peggy vill bidra till en smartare framtid både för dig och vår planet!

Polaroid Veggie Peggy choklad godis vegan
Veggie Peggy Hand make a good choice
Veggie Peggy är 100 % ekologiskt! Det betyder att alla ingredienser i våra produkter är certifierade enligt EU:s regler för ekologisk produktion. När du väljer våra snacks bidrar du därför till en produktion med extra omtanke om miljön.

Att snacksa på Veggie Peggy garanterar en genuin smakupplevelse, eftersom alla ingredienser och smaker kommer från rena, naturliga och ekologiska råvaror.

Vi utvecklar hela tiden nya snacks i nya smaker – som utmanar det gamla vanliga.
Du har väl sett att vi använder linser och quinoa till våra chips istället för det traditionella valet potatis? Det gör våra snacks lite bättre – lite nyttigare.


Vi har också sjukt god smaksatt ljus veganchoklad för dig som inte äter mjölk. Vi kommer fortsätta göra bra grejer med grymma smaker!

SNACK TO THE FUTURE

Soo good Veggie Peggy
Veggie Peggy Fairtrade certifiering kakaobonor

Vår choklad är Fairtrade-märkt! Det här betyder att produktionen av chokladen uppfyller Fairtrades kriterier för rättvis handel. Genom certifieringen motverkas bland annat barnarbete och diskriminering, odlare och anställdas löner får inte går under en miniminivå och producenterna kan utveckla miljövänliga jordbruksmetoder.

Vi använder solroslecitin istället för sojalecitin i vår choklad för att ta avstånd från den skövling av regnskog som sojaproduktionen bidrar till.

A FAIR SNACK IS THE NEW BLACK!

Våra majssnacks och linsbågar är märkta det överkorsade axet, en märkning från Svenska Celiakiförbundet som betyder att produkterna är glutenfria. Du som har celiaki kan därför vara helt säker på att du kan äta dessa produkter.
Veggie Peggy snacks celiaki

Har du frågor, ideér eller vill bara säga hej?