Linsbagar Veggie Peggy Schyssta Snacks

VANLIGA FRÅGOR

Våra snacks och vårt godis säljs på ICA, COOP, Apoteket m.fl. Använd vår Store Locator för att se alla butiker.

Ja visst! Vi finns bland annat på apotea.se och meds.se. Alla onlinebutiker med Veggie Peggy hittar du under fliken “Här finns vi”.

Våra chips tillverkas i Tjeckien, våra linsbågar tillverkas i Ungern och våra majssnacks i Italien. Chokladen görs i Belgien och vårt godis görs i Tyskland. 

Bland snacks har vi lins- kikärts- och quinoachips i olika smaker, linsbågar i två smaker och majssnacks i tre smaker. Vi har också godis i fyra sorter och chockladkakor i fyra mumsiga smaker! 

De innehåller 11,7-11,8 g protein! Woho! 

Det betyder att vi har vår choklad är lika god som vanlig choklad men inte innehåller något från djur. Vår choklad innehåller ris istället för mjölk och alla smaksättningar är helt veganska.

Nej, vi använder solroslecitin istället för solalecitin. 

Nej de innehåller inga tillsatser och inget tillsatt socker. 

Vi vill att vårt godis ska smaka som godis och att vår choklad ska smaka som choklad, det vill säga riktigt gott! Men konstgjorda sötningsmedel och artificiella smaksättare är inget för oss – vi använder bara naturliga ingredienser, därför sötar vi vårt godis och vår choklad socker. 

Det innehåller pektin istället för gelatin. Pektin är ett gelébildande ämne som finns naturligt i citrusfrukter och äpplen och används för att ge vårt godis den sega och goda konsistens det har. 

Det innehåller från 46,857 g sockerarter per påse 

Våra linsbågar och majssnacks är glutenfria och märkta med Svenska Celiakiförbudets överkorsade ax. Även vårt godis är glutenfritt.

Japp, alla våra snacks och godis är laktosfria. Vissa innehåller dock spår av mjölk.

Wow, vad roligt! Maila oss på vsell@vsell.se så tar vi det vidare där!

Undrar du något mer? Skicka din fråga till oss!